Aktív báros ügyfeleinknek is tudunk segítséget nyújtani, de csak zálogkötelezettként vehetnek részt az ügyletben, mindenféleképpen kell olyan személy, aki jövedelmet vagy nyugdíjat tud igazolni.

Adós a hitel lejáratkor maximum 78 éves lehet, adóstársat életkortól függetlenül tudunk bevonni.

Lakossági hitelek esetében 10-14 nap, vállalkozói hiteleknél 3-4 hét az átfutási idő.

A hitelfelvétel költségeit mindig az aktuális akciók és az ügyfél besorsolása teszi függővé, hiteligénylési menüpontot kitöltve kollégáink egy előszűréssel megállapítják, hogy Ön melyik banknál felelne meg, így az aktuális költségekkel kapcsolatban is tudnak felvilágosítást adni.

Részletes jövedelem vizsgálat után, tudjuk megmondani, hogy Ön mekkora hitelösszegre jogosult. Amennyiben ingatlanfedezet bevonásával veszi fel a hitelt, így függ az ingatlan értékétől és természetesen az összjövedelem összegétől is.

Nem kérünk előre adásvételi szerződést, ezt elég, akkor elkészíteni, amikor a hitele pozitív bírálatot nyert. Ügyvédi irodánknak köszönhetően az adásvételi megkötésében is tudunk segítséget nyújtani.

Igen, természetesen vásárolhat ingatlant Önerő nélkül, amennyiben az eladási érték kevesebb a vételártól, és minden egyéb hitelezési kritériumnak megfelel.

Igen, természetesen minden esetben előtörleszthető.

Igen, az ügyvédi költséget nem kell megfizetnie, ha a könyvelését a cégünkre bízza.Cégünk az egész ország területén vállal lakossági, valamint vállalkozói hiteleket egyaránt.

 
Kapcsolodó ügyvédi irodánknak köszönhetően, teljes körû cégszolgáltatást nyújtunk, legyen szó cégalapításról, könyvelésről, esetleg adó- és jogitanácsadásról.
 
Akciónk keretén belül, cégünknél alapított vállalkozás esetén átvállaljuk az ügyvédi díjat, amennyiben könyvelésével bennünket bíz meg. 
 
További kérdésével kapcsolatosan keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
 

06 (70) 607-9403

 info@brokercash.hu

Kérem
Visszahívást kérek